Szezonális zöldségek és természetes fűszerek különleges kompozíciója, széleskörű felhasználás közvetlenül az üvegből – hidegen és melegen is fogyasztható. A Vénusz Plusz zöldségkrémek különféle felhasználásra alkalmasak, hideg és meleg ételkészítésre egyaránt használhatók, mint például gombóc töltelékként, levesalapként, tésztaszószként, de lehet akár szendvicsfeltét, mártogatós vagy az üvegből kivéve közvetlenül készételek kísérője.Összetevők csicseriborsó csicseriborsó víz Só Cukor víz repce olaj Zeller paradicsomsűrítmény napszárított paradicsom8.4 % Paradicsom7.4 % Só édesített szárított áfonya2.5 % Szárított vörös áfonya1.4 % Cukor napraforgóolaj Bazsalikom Tengeri só Citromlé koncentrátum Tápérték: 100 g Energia1010 kJ/244 kCal Zsír20 g amelyből telített zsírsavak1.5 g Szénhidrát11 g amelyből cukor6.5 g Fehérje4.1 g Só1.4 g Élelmi rost4.5 g Allergének Zeller Nyomokban tartalmazhat: Glutént tartalmazó gabonafélék Tojás Hal Szójabab Tej Mustár
Visszatérő vásárlóink hűségét pontgyűjtéssel elérhető kedvezményekkel szeretnénk megköszönni! Részletek ITT!