Szezonális zöldségek és természetes fűszerek különleges kompozíciója, széleskörű felhasználás közvetlenül az üvegből – hidegen és melegen is fogyasztható. A Vénusz Plusz zöldségkrémek különféle felhasználásra alkalmasak, hideg és meleg ételkészítésre egyaránt használhatók, mint például gombóc töltelékként, levesalapként, tésztaszószként, de lehet akár szendvicsfeltét, mártogatós vagy az üvegből kivéve közvetlenül készételek kísérője.Összetevők csicseriborsó47 % csicseriborsó44.2 % víz Só Cukor Repceolaj Zeller víz Vöröshagyma Napraforgómag Tengeri só Citromlé koncentrátum Szárított vöröshagyma fekete kömény0.3 % Bors0.3 % Tápérték: 100 g Energia991 kJ/240 kCal Zsír19 g amelyből telített zsírsavak1.5 g Szénhidrát8.2 g amelyből cukor1.6 g Fehérje5 g Só1.5 g Élelmi rost6.5 g Allergének Zeller Nyomokban tartalmazhat: Glutént tartalmazó gabonafélék Tojás Hal Szójabab Tej Mustár
Visszatérő vásárlóink hűségét pontgyűjtéssel elérhető kedvezményekkel szeretnénk megköszönni! Részletek ITT!