A hagyományos marcipán két összetevő, a mandula és a cukor megfelelő elegye. Amíg a mandulában számos jótékony tápanyag van, addig a cukor ennek pont az ellentéte. Mi kivettük az egészségtelen cukrot és helyette valami jót/egészségeset adtunk hozzá. A Sukrin Marcipán a tápláló és ízletes kombinációt egy teljesen új szintre emeli. A 29 %-os rost- és mindössze 5 %-os nettó szénhidráttartalmával ez rendkívül jó hír az egészségtudatos marcipán kedvelők számára. És mert az összes üres kalória el lett távolítva, a kalóriatartalom több mint 30 %-kal kevesebb, a hagyományos marcipánhoz képest. -nincs hozzáadott cukor -természetes édesítőszerekkel (Sukrin és stevia) van édesítve -90 %-kal kevesebb szénhidráttartalom, mint a hagyományos marcipánban -vegán Összehasonlítás a hagyományos marcipánnal: 100 g marcipánban kcalfehérjenettó szénhidrátcukorzsírrost Sukrin Marcipán32910532429 Átlagos marcipán47685958223 Összetevők: MANDULA (45 %), rost (oligofruktóz és polidextróz), édesítőszerek (eritritol és steviol glikozidok), víz, tartósítószer (kálium-szorbát). Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Átlagos tápérték 100 g-ban: Kcal: 329, Fehérje: 9,6 g, Szénhidrát: 22 g, -amelyből poliolok: 17 g, -amelyből cukrok: 3 g, -nettó szénhidrát: 5 g, Zsír: 24 g, - amelyből telített zsírok: 1,8 g, Rost: 29 g
Visszatérő vásárlóink hűségét pontgyűjtéssel elérhető kedvezményekkel szeretnénk megköszönni! Részletek ITT!