Retekmag-vörös korall csíráztatásra
Latin megnevezés: raphanus sativus
TERMÉKJELLEMZŐK:
Szín: zöld levél és halványvörös csíra
Íz: friss, retekre jellemző
Csíráztatás: 12 óra áztatás után
Csírázási idő: 3-5 nap
Öblítés: naponta legalább kétszer. Lehet naponta többször is átöblíteni, így hatékonyabb lehet a csíráztatás.
Fontos, hogy a nap folyamán ne álljanak vízben a magvak, mert a termék rothadásnak indulhat és fogyaszthatatlanná válik!
Allergének a termékben: a csomagolás során nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. A magvak átmosásával ez a felületi szennyeződés csökkenthető.
Kiváló minőségű, magas tápanyagtartalmú termék. A magok nagy mennyiségben tartalmaznak fehérjét és ásványi anyagokat. A magok rendkívül egészségesek és segítenek a szervezetnek az optimális működésben.
Magas antioxidánstartalma miatt segíti a szervezetet a betegségek megelőzésében és az immunrendszer erősítésében is. Könnyen elkészíthető saláta vagy smoothie hozzáadásakor is nagy mennyiségű tápanyagot biztosítanak.
Az alacsony glikémiás indexe miatt cukorbetegek is fogyaszthatják biztonsággal.
Visszatérő vásárlóink hűségét pontgyűjtéssel elérhető kedvezményekkel szeretnénk megköszönni! Részletek ITT!