A Hulala cukormentes növényi habalapanyag egy igazi adu ász sütéshez és főzéshez egyaránt. A tészta- és húsételektől kezdve a desszertekig, bármi elkészíthető és használata mindig garantálja a tökéletes eredményt. Használhatjuk hidegen és melegen egyaránt, forralható, és ízlés szerint cukorral is ízesíthetjük. A tökéletes eredmény elérése érdekében használat előtt ajánlott 12 órán keresztül hűtőszekrényben tárolni. A hosszabb eltarthatóság érdekében hab készítése esetén hőmérséklete mindig maradjon 5 és 8 °C között.
Allergének: szója, tej
Összetevők: víz, teljesen hidrogénezett pálmamag olaj (25%), rost, stabilizátorok: E420,E463,E401,E339; TEJfehérje, emulgeálószerek:E472e, SZÓJAlecithin (E322), E472b; aromák, színezék:E160a
Visszatérő vásárlóink hűségét pontgyűjtéssel elérhető kedvezményekkel szeretnénk megköszönni! Részletek ITT!