A texturált borsófehérje granulátum új nézőpontba helyezheti a növényi táplálkozásról eddig alkotott képet.
Végre egy újabb növényi alternatíva a darált hús és a szójabab helyettesítésére adalékanyagok nélkül.
- A granulátum saját tömegéhez képest képes lehet háromszor annyi folyadékot felvenni és felhasználásának szinte csupán a képzelet szabhat határt.
- Semleges alapíze révén kiválóan fűszerezhető, a pácolás során remekül felveheti az ízeket.
- A borsófehérje jól kiegyensúlyozott aminosavprofillal és magas lizinszinttel rendelkezhet.
- Sokoldalúságának köszönhetően ezentúl bármilyen hús alapú fogást "növényiesíthetünk".
Elkészítési javaslat:
300 g forró vízben keverjünk el 2-3 g Himalája sót és 1 evőkanál Eden Premium sómentes ételízesítőt, majd öntsük rá 100 g borsófehérje granulátumra, fedjük le és hagyjuk állni 5 percig. Keverjük az ételbe utolsó lépésként és csak melegítsük össze pár perc alatt, ne főzzük tovább.
Összetevők: 100% texturált borsófehérje
Visszatérő vásárlóink hűségét pontgyűjtéssel elérhető kedvezményekkel szeretnénk megköszönni! Részletek ITT!